Συμπεριφορική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων,, στις αγχώδεις διαταραχές (άγχος ,φοβίες,κρίση πανικού)στην ιδεοψυχαναγκαστικη και συναισθηματικές διαταραχές Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6992529440

about

kyriakos Kalafatis

Λέγομαι  Κυριάκος Καλαφάτης είμαι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος . Κάτοχος Bachelor of Science στην Ψυχολογία από και στο Master of Science Ψυχολογίας Υγείας . Έχω κάνει μετεκπαίδευση στη Ψυχοθεραπεία Συμπεριφοράς για τις Διαταραχές Άγχους, Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας  στην Κλινική Ψυχοπαθολογία του Αιγινητείου  και στην διαλεκτική θεραπεία συμπεριφοράς από το Ινστιτούτο Συμπεριφοράς με συνεργασία του Behavior Tech .  Επισης συνεργάζομαι με την έγκαιρη παρέμβαση ΦΙΛΩΝ Χαλανδρίου. 


Από τις αρχές του 2014 είμαι  εθελοντής στη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών  και στο ιατρείο συμπεριφοράς
Έχω εργαστεί εθελοντικά στο κέντρο ημέρας  για ασθενείς με άνοια  Ακτίος και στο Home Start Πειραιά.  Έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για ατομικές και ομαδικές μορφές ψυχοθεραπείας και   συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και ημερίδες για την ψυχική υγεία. Αξιοποιώντας τις σπουδές μου Bs Interactive Entertainment Systems of  Sunderland University και Ms Design,  αναπτύσω ηλεκτρονικές εφαρμογές πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία και την έρευνα .
Την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού COV-19 είμαι στην ψυχολογική υποστήριξη της περιφέρειας Αττικής και του ιατρικού συλλόγου στη γραμμή 1110Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι και ζω στην Παλλήνη Αττικης και  εχω  επαγεματικές δραστηριότητες  στο Πειραιά και στην ευρύτερη Αττικη . 

Βιογραφικό :  https://www.linkedin.com/in/kyriakos-kalafatis-232ba887/


Powered by Blogger.